<--! -->

Τετάρτη 14 Μαρτίου 2012

Συναντηση Δημαρχου Ιωαννιτων με τον Αντιπροεδρο της Κυβερνησης

Με τον αντιπρόεδρο της Κυβέρνησης Θεόδωρο Πάγκαλο συναντήθηκε χθες στην Αθήνα ο Δήμαρχος Ιωαννιτών Φίλιππας Φίλιος. Η συνάντηση έγινε ύστερα από αίτημα που είχε υποβάλλει ο Δήμαρχος και με στόχο να ενημερώσει τον αντιπρόεδρο της Κυβέρνησης για όλα τα ζητήματα που εκκρεμούν.

Η συζήτηση που έγινε σήμερα επικεντρώθηκε σε τέσσερα βασικά ζητήματα:

-         Στο αίτημα που έχει διατυπωθεί πολλές φορές από το Δήμο Ιωαννιτών προς την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Υγείας για την παραχώρηση του Ασύλου Ανιάτων, του Περιφερειακού Εργαστηρίου Δημόσιας Υγείας (το κτίριο είναι ολοκληρωμένο αλλά δεν χρησιμοποιείται) και της έκτασης των 67 στρεμμάτων στην περιοχή της Λιμνοπούλας.

-         Στην επιτακτική ανάγκη ολοκλήρωσης των έργων στο αεροδρόμιο Ιωαννίνων και της τοποθέτησης συστήματος τυφλής προσγείωσης.

-         Στην αποπεράτωση της αίθουσας βαρέων αθλημάτων ώστε να τεθεί σε λειτουργία.

-         Και στην παραχώρηση κατά χρήση της έκτασης στα Λιθαρίτσια ώστε να υλοποιηθούν οι απαιτούμενες παρεμβάσεις για την ανάπλαση.

Πέραν αυτών ο Δήμαρχος ενημέρωσε αναλυτικά τον αντιπρόεδρο της Κυβέρνησης για την κατάσταση στο Δήμο Ιωαννιτών, τα οικονομικά θέματα και την πορεία στην εποχή του Καλλικράτη.

Ο κ. Πάγκαλος έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τα ζητήματα που παρουσιάστηκαν από τον Δήμαρχο και δεσμεύτηκε να τα εξετάσει άμεσα σε συνεργασία με τους αρμόδιους Υπουργούς.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More