<--! -->

Τετάρτη 14 Μαρτίου 2012

Λεβαδειακος - Πας Γιαννινα 1-1

Τρεις μέρες μετά την αναμέτρηση στα Γιάννινα, ΠΑΣ και Λεβαδειακός έπαιξαν τη ρεβάνς στη Βοιωτία με την ομάδα του Γιώργου Παράσχου να ανοίγει το σκορ με τον Σουμπίνιο και τον Κυριάκο να ισοφαρίζει στο 88'.

Οι κούρσες του Σουμπίνιο στο πρώτο ημίχρονο ήταν η κυριότερη πηγή δράσης του Λεβαδειακού. Οι ατομικές ενέργειες, η ταχύτητα και η τεχνική του Βραζιλιάνου έφεραν τους Βοιωτούς κοντά στην εστία του Κηπουρού. Η πρώτη ευκαιρία από τον Σουμπίνιο δημιουργήθηκε στο 32ο λεπτό όταν με εκτέλεση φάουλ από το ύψος της μεγάλης περιοχής είδε τον Κηπουρό να πέφτει σωστά και να μπλοκάρει.

Από εκείνο το σημείο ο Λεβαδειακός ανέβασε την πίεση του και έφτασε ξανά κοντά στην εστία του ΠΑΣ με την κεφαλιά του Κόρμπου (36').

Η επόμενη επίσκεψη των Βοιωτών στη μεγάλη περιοχή του Κηπουρού ήταν η τρίτη και η φαρμακερή. Ο Σουμπίνιο έπαιξε στο ένας εναντίον ενός τον Κώτσιο, ο Βραζιλιάνος βρέθηκε στο έδαφος με τον διαιτητή να καταλογίζει πέναλτι και τον αμυντικό του ΠΑΣ να διαμαρτύρεται έντονα καθώς δεν ανέτρεψε τον αντίπαλο του.

Ο Σουμπίνιο κέρδισε το πέναλτι και το εκτέλεσε εύστοχα ανοίγοντας το σκορ στην αναμέτρηση.

Στο δεύτερο μέρος και μέχρι το 87', παρακολουθήσουμε ένα από τα πιο αδιάφορα ημίχρονα του πρωταθλήματος.

Ένα σουτ του Κυριάκου και ένα του Λίλα ήταν δύο υποψίες ευκαιρίας για τον ΠΑΣ που όμως δεν ανησύχησαν τον Κυριακίδη.

Ο Λεβαδειακός με προτεραιότητα την αμυντική του γραμμή έφτασε να κάνει το πρώτο αξιόλογο σουτ στο δεύτερο μέρος στο 80ο λεπτό από προσπάθεια του Φαβάλι! Στο 87' ο Σουμπίνιο ανακάτεψε την άμυνα του ΠΑΣ, η μπάλα έφτασε στον Κόρμπο αλλά το σουτ που έκανε ο μέσος των Βοιωτών σταμάτησε στο δοκάρι.

Στην αμέσως επόμενη φάση, ο Λίλα βγήκε σε τετ α τετ με τον Κυριακίδη, ο τερματοφύλακας του Λεβαδειακού απομάκρυνε αλλά η μπάλα στρώθηκε στον Κυριάκο. Ο μεσοεπιθετικός του ΠΑΣ με δυνατό σουτ από τη μικρή περιοχή ισοφάρισε σε 1-1.

Το ματς επεφύλασσε μεγάλες συγκινήσεις στο φινάλε με το Ναπολεόνι να χάνει από το μισό μέτρο μεγάλη ευκαιρία για να δώσει "χρυσή" νίκη στο Λεβαδειακό.

Κλειδί αγώνα

Η φάση του 87'. Ο Κόρμπος είδε την μπάλα να σταματά στο δοκάρι και στην επόμενη κατεβασιά ο Κυριάκος σκόραρε. Αντί για 2-0, 1-1.

MVP

Ο Κυριάκος ισοφάρισε στο 88' και έδωσε στον ΠΑΣ ένα βαθμό εκεί όπου φαινόταν πως το ματς έχει τελειώσει.

Αδύναμος κρίκος

Ο Ναπολεόνι. Στις καθυστερήσεις βρέθηκε μόνος με το τέρμα μετά από σέντρα του Κουτσόπουλου, αλλά έστειλε την μπάλα άουτ καθώς δεν έβαλα σωστά το κορμί του.

[via]

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More