<--! -->

Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2011

Κινητη Μοναδα Προληψης Γυναικολογικων Νοσων της Πανεπιστημιακης Μαιευτικης & Γυναικολογικης Κλινικης στο χωρο της Πανεπιστημιουπολης

Ενημέρωση & πραγματοποίηση γυναικολογικού ελέγχου (τεστ Παπανικολάου) από την Κινητή Μονάδα Πρόληψης Γυναικολογικών Νόσων της Πανεπιστημιακής Μαιευτικής & Γυναικολογικής Κλινικής στο χώρο της Πανεπιστημιούπολης στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας κατά του AIDS

Την Τρίτη 6/12/11, στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας κατά του AIDS, η Μαιευτική & Γυναικολογική Κλινική του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Ιωαννίνων σε συνεργασία με την Επιτροπή Κοινωνικής Πολιτικής και Υγείας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων θα πραγματοποιήσει ενημέρωση στους φοιτητές και το προσωπικό του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων σχετικά με την πρόληψη του AIDS & των σεξουαλικά μεταδιδόμενων νοσημάτων.

Η ενημέρωση & η λήψη τεστ Παπανικολάου από το προσωπικό της Μαιευτικής & Γυναικολογικής Κλινικής του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Ιωαννίνων θα γίνει στην Πανεπιστημιούπολη από τις 10 π.μ. έως τις 1 μ.μ. Για το λόγο αυτό θα βρίσκεται στην Πανεπιστημιούπολη (δίπλα στο φοιτητικό εστιατόριο) η Κινητή Μονάδα Πρόληψης Γυναικολογικών Νόσων της Πανεπιστημιακής Μαιευτικής & Γυναικολογικής Κλινικής.

Την Δευτέρα 5/12/11 θα δοθεί συνέντευξη τύπου στην Αίθουσα της Συγκλήτου του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων (Μεταβατικό Κτίριο, 2ος όροφος) και ώρα 12.30 μ.μ.

Για πληροφορίες σχετικά με την εκδήλωση μπορείτε να απευθυνθείτε στη γραμματεία της Επιτροπής Κοινωνικής Πολιτικής και Υγείας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων (κα Ασλάνη Γεωργία, τηλ. 2651007525).

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More