<--! -->

Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2011

Η νεα «φουρνια» αθλητων του Ν.Ο.Ι. επιασε το… κουπι στην Παμβωτιδα!

 

Τις προπονήσεις τους στα ήρεμα νερά της Παμβώτιδας συνεχίζουν ακάθεκτοι οι αθλητές του Ναυτικού Ομίλου Ιωαννίνων όλων των κατηγοριών. Σ’ αυτό έχει βοηθήσει και ο πολύ καλός καιρός των τελευταίων εβδομάδων που επέτρεψε στις ομάδες του Ν.Ο.Ι. να μπαίνουν καθημερινά τα απογεύματα στην λίμνη, προκειμένου να ασκούνται σε πραγματικές συνθήκες, υπό τις οδηγίες πάντα των έμπειρων τεχνικών του Ομίλου.

Αυτή την περίοδο εξάλλου έχουν την ευκαιρία να κάνουν τις πρώτες διαδρομές τους στα ήρεμα νερά της Παμβώτιδας με τις βάρκες του Ν.Ο.Ι. και οι αρχάριοι αθλητές που προστέθηκαν την φετινή χρονιά στην μεγάλη οικογένεια του Ναυτικού Ομίλου Ιωαννίνων. Πρόκειται για δεκάδες Γιαννιωτόπουλα, αγόρια και κορίτσια ηλικίας από 12 έως 14 ετών τα οποία αποφάσισαν να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους στο άθλημα της Κωπηλασίας με την πολύ μεγάλη παράδοση στην πόλη μας.

Προηγήθηκε  φυσικά μία περίοδος θεωρητικής εκπαίδευσης στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις του Ν.Ο.Ι., στο κάμπινγκ της Λιμνοπούλας, όπου όλοι ανεξαιρέτως οι αρχάριοι αθλητές αξιολογήθηκαν από τους προπονητές του Ομίλου, δοκιμάστηκε η φυσική τους κατάσταση και οι ικανότητές τους στο κολύμπι, γυμνάστηκαν και έμαθαν όλα όσα απαιτείται να γνωρίζουν γύρω από την κωπηλασία.

Αφού ολοκληρώθηκε το πρώτο αυτό στάδιο, οι νεαροί αθλητές και αθλήτριες του Ναυτικού Ομίλου ξεκίνησαν προπονήσεις στην λίμνη, υπό το άγρυπνο πάντα βλέμμα των προπονητών τους και τα πρώτα συμπεράσματα είναι πολύ θετικά! Όλα δείχνουν ότι η νέα αυτή «φουρνιά» κωπηλατών που ήδη εκκολάπτεται στο Ν.Ο.Ι. έχει όλο το μέλλον μπροστά της και οι προοπτικές που ανοίγονται είναι ενθαρρυντικές, εφόσον φυσικά οι αθλητές ακολουθήσουν με συνέπεια το πρόγραμμα της εκπαίδευσής τους.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More