<--! -->

Πέμπτη, 10 Νοεμβρίου 2011

Συναντησεις του Δημαρχου Φιλιππα Φιλιου

Συνάντηση με εκπροσώπους των Διοικήσεων των συνδικαλιστικών σωματείων της πόλης είχε σήμερα ο Δήμαρχος Ιωαννίνων Φίλιππας Φίλιος.

Η συζήτηση επικεντρώθηκε στα σοβαρά οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει μεγάλο μέρος των νοικοκυριών και τα οποία διογκώνονται ακόμη περισσότερο εξ αιτίας του ειδικού τέλους ακινήτου που καλούνται να καταβάλουν μαζί με τους λογαριασμούς της ΔΕΗ.

Ο Δήμαρχος τόνισε πως πρόκειται για ένα σοβαρό και έντονο πρόβλημα, το οποίο απασχολεί έντονα τη Δημοτική Αρχή. Στόχος είναι η παρέμβαση που θα υπάρξει από πλευράς Δήμου να είναι ουσίας κι να μην αποτελεί ένα επικοινωνιακό πυροτέχνημα.

Το θέμα θα συζητηθεί άμεσα στην Εκτελεστική Επιτροπή και θα τεθεί στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου την ερχόμενη Δευτέρα.

Ο Δήμαρχος συναντήθηκε σήμερα και με αντιπροσωπεία του Συλλόγου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής, η οποία του έθεσε το θέμα που έχει ανακύψει με το κλείσιμο του ΚΕΔΔΥ (Kέντρο Διαφοροδιάγνωσης, Διάγνωσης και Υποστήριξης) το οποίο παρέχει υπηρεσίες σε μαθητές με ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες.

Η αντιπροσωπεία εξέθεσε τα προβλήματα που θα προκύψουν για τους μαθητές, με την κατάργηση ή την υποβάθμιση μιας τέτοιας δομής και ζήτησε την συμπαράσταση του Δήμου, ώστε να διατηρηθεί το Κέντρο που λειτουργεί σήμερα στα Γιάννινα.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More